aboutus
lopende band

De Industrie (Wuxi) Co. van DeVinamachines, Ltd die zich in de productie en de verrichting van brandstofinjector en commom spoorpomp van het de injecteurs gemeenschappelijke spoor van het pijp de gemeenschappelijke spoor, reeks specialiseren kiest de assemblage en de brandstofinjectiepompassemblage van de cilinder luchtgekoelde dieselmotor van de private-owned ondernemingen uit. 

 

De belangrijkste producten ondersteunend de binnenlandse luchtgekoelde Europese de toebehorenmarkt van de cilinderdieselmotor in het land heeft een hoge reputatie in de industrie, is ons bedrijf Changzhou Huayuan Kaima, Hareon, Ningbo-Vonk. Haimen hoge Yi, Changzhou yameike keymir, Chongqing, Shanghai, de hoogste strijd van Suzhou, Ryan, Kunshan Ximake, meer dan 50 bekende elektromechanische die installatieleveranciers, ook naar het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië worden uitgevoerd.

 

Onze hoofdproducten omvatten etc. diesel generatortoebehoren, motormontage en autosensor, auto thermische schakelaar, de eenheid van watertemperaturen, motor thermaosat, de sensor van de oliedruk.

DeVina Automobile Parts (Wuxi) Co.,Ltd

DeVina Automobile Parts (Wuxi) Co.,Ltd

 

Met professioneel productiemateriaal, professioneel technisch personeel. Wij hebben schone en heldere productieworkshop.

 

Onze arbeiders ondergaan strikte inductie opleiding en de personeelsvereisten zijn streng, professioneel en zorgvuldig.

DeVina Automobile Parts (Wuxi) Co.,Ltd

DeVina Automobile Parts (Wuxi) Co.,Ltd

 

 

OEM / ODM

Co. van Wuxi keurt Episch Autodelen, Ltd om het even welke soorten aanpassing en vereisten goed.

 

Wij kunnen gespecialiseerde productie volgens de steekproeven van klanten maken.

R & D

Contactgegevens